Vaihtolavat pihalle pikana

Kun pihamaa pursuaa roinaa talkoiden jälkeen, kannattaa romun keräämiseen varautua hyvissä ajoin tilaamalla pihaan vaihtolava. Vaihtolava sopii erinomaisesti myös yritysten käyttöön rakennus- ja remonttityömaille, joissa lava on yksinkertaisen siisti, työtä jouhevoittava ratkaisu.

Kuljetus Kujala & Muuri toimittaa erikokoiset vaihtolavat Kotkan seudulle. Palvelemme niin yksityisiä kotitalouksia kuin yrityksiä ja julkisia toimijoita.

Kuljetus Kujala & Muurin vaihtolavapalvelu sisältää sekä lavan kuljetuksen sovittuun paikkaan että sen poisviennin. Tilatessasi vaihtolavan Kuljetus Kujala & Muurilta varmistut myös siitä, että vältyt yllätyskuluilta. Rehti ja läpinäkyvä hinnoittelu on meille ensiarvoisen tärkeää, ja siksi teemme aina selkeän ja yksilöidyn tarjouksen.

Vaihtolavallinen yhteistä hyvää

Kuljetus Kujala & Muurin vaihtolavapalvelu toimittaa vaihtolavat monenlaisiin tarkoituksiin Kotkan seudulla. Vaihtolavoissamme on useita eri kokoluokkia - kysy lisää!

Yksityiskäytössä vaihtolava on kätevä ja suositeltava säännöllinen apu esimerkiksi vuodenaikojen pihamaalle aiheuttamien muutosten vuoksi. Vaihtolava kerää kätevästi lehdet ja risut pois pihalta, mikä edesauttaa myös taloyhtiön ympäristön turvallisuutta.

Vaihtolava sopii niin taloyhtiön käyttöön kuin omakotitaloasujien yhteiskäyttöön, jolloin se hyödyttää mahdollisimman montaa taloutta samanaikaisesti huomioiden myös ympäristöystävällisyyden yksittäisten vaihtolavakuormien määrän vähentyessä.

Vaihtolava kerää kätevästi myös varastojen tavarapaljouden ja taloyhtiön yhteiset romut. Kun ympäristö on siisti, kasvaa asumismukavuuskin. On siis pieni vaiva koluta komerot ja asuinalueen kulmat puhtaiksi samaan aikaan, kun vaihtolava kuljettaa kaiken kerralla pois!

Yrityksiä vaihtolavat palvelevat parhaiten vastaamalla kuin itsestään työmaan siisteydestä. Siisti työmaa tai remonttiympäristö on myös turvallisuuden tae. Pahimmillaan ympäriinsä levinneet romut ja rakennusjäte voivat aiheuttaa tapaturmia.

Kuljetus Kujala & Muuri kuljettaa vaihtolavan aina sovitussa aikataulussa paikalle ja vastaa myös sen poisviennistä. Et siis joudu katselemaan lavaa pihamaalla yhtään kauempaa kuin haluaisit.

Ota yhteyttä »

sininen vaihtolava omakotitalon pihalla Kotkassa

Choose the right type and size of pallet

Transportation Kujala & Muuri will help you and your company choose the right size demountable for the purpose you want.

If the demountable platform is to serve especially the housing company's yard land for the removal of natural waste, such as the collection of twigs, leaves and conifer needles, we recommend a platform suitable for green waste.

When the object of cleaning is general mixed waste, Kuljetus Kujala & Muuri delivers an easy help platform that also swallows construction waste. Let us know how the demountable will serve you and we will deliver the right kind and size of pallet to the place you want.

We always check the environment in which the platform is to be placed. This also ensures that the platform is not unnecessarily in the way or supporting the aisles. Taking into account fire safety regulations, we also supply covered pallets on request at a suitable distance from the buildings. The demountable platform with a lid ensures that debris cannot spread into the environment.

Transport Kujala & Muuri is an environmentally friendly partner for the delivery and emptying of demountables in Kotka and Kymenlaakso. If necessary, we are also responsible for emptying the demountable thanks to our comprehensive transport services. Also check out our transport services!

Hätäpuhelin

0440 585 252