Vaihtolavat pikana pihamaalle ja pois

Kun pihamaa pursuaa roinaa talkoiden jälkeen, kannattaa romun keräämiseen varautua hyvissä ajoin tilaamalla pihaan vaihtolava. Vaihtolava sopii erinomaisesti myös yritysten käyttöön rakennus- ja remonttityömaille, joissa lava on yksinkertaisen siisti, työtä jouhevoittava ratkaisu.

Kuljetus Kujala & Muuri toimittaa erikokoiset vaihtolavat Kotkan seudulle. Palvelemme niin yksityisiä kotitalouksia kuin yrityksiä ja julkisia toimijoita.

Kuljetus Kujala & Muurin vaihtolavapalvelu sisältää sekä lavan kuljetuksen sovittuun paikkaan että sen poisviennin. Tilatessasi vaihtolavan Kuljetus Kujala & Muurilta varmistut myös siitä, että vältyt yllätyskuluilta. Rehti ja läpinäkyvä hinnoittelu on meille ensiarvoisen tärkeää, ja siksi teemme aina selkeän ja yksilöidyn tarjouksen.

Vaihtolavallinen yhteistä hyvää

Kuljetus Kujala & Muurin vaihtolavapalvelu toimittaa vaihtolavat monenlaisiin tarkoituksiin Kotkan seudulla. Vaihtolavoissamme on useita eri kokoluokkia - kysy lisää!

Yksityiskäytössä vaihtolava on kätevä ja suositeltava säännöllinen apu esimerkiksi vuodenaikojen pihamaalle aiheuttamien muutosten vuoksi. Vaihtolava kerää kätevästi lehdet ja risut pois pihalta, mikä edesauttaa myös taloyhtiön ympäristön turvallisuutta.

Vaihtolava sopii niin taloyhtiön käyttöön kuin omakotitaloasujien yhteiskäyttöön, jolloin se hyödyttää mahdollisimman montaa taloutta samanaikaisesti huomioiden myös ympäristöystävällisyyden yksittäisten vaihtolavakuormien määrän vähentyessä.

Vaihtolava kerää kätevästi myös varastojen tavarapaljouden ja taloyhtiön yhteiset romut. Kun ympäristö on siisti, kasvaa asumismukavuuskin. On siis pieni vaiva koluta komerot ja asuinalueen kulmat puhtaiksi samaan aikaan, kun vaihtolava kuljettaa kaiken kerralla pois!

Yrityksiä vaihtolavat palvelevat parhaiten vastaamalla kuin itsestään työmaan siisteydestä. Siisti työmaa tai remonttiympäristö on myös turvallisuuden tae. Pahimmillaan ympäriinsä levinneet romut ja rakennusjäte voivat aiheuttaa tapaturmia.

Kuljetus Kujala & Muuri kuljettaa vaihtolavan aina sovitussa aikataulussa paikalle ja vastaa myös sen poisviennistä. Et siis joudu katselemaan lavaa pihamaalla yhtään kauempaa kuin haluaisit.

Ota yhteyttä »

Valitse oikeanlainen ja -kokoinen lava

Kuljetus Kujala & Muuri auttaa sinua ja yritystäsi valitsemaan oikeankokoisen vaihtolavan haluamaasi tarkoitukseen.

Jos vaihtolavan on tarkoitus palvella etenkin taloyhtiön pihamaita luonnonjätteiden poistamisessa, kuten risujen, lehtien ja havunneulasten keräämisessä, suosittelemme viherjätteelle sopivaa lavaa.

Kun siivouskohteena on yleinen sekajäte, Kuljetus Kujala & Muuri toimittaa paikalle helpon talkoolavan, joka nielee myös rakennusjätettä. Kerro meille, miten vaihtolava palvelee sinua, niin me toimitamme oikeanlaisen ja oikeankokoisen lavan toivomaasi paikkaan.

Tarkistamme aina ympäristön, johon lava on tarkoitus asettaa. Näin varmistumme myös siitä, ettei lava ole turhaan tiellä tai tuki kulkuväyliä. Paloturvallisuusmääräykset huomioiden toimitamme myös kannelliset lavat pyynnöstä sopivalle etäisyydelle rakennuksista. Kannellinen vaihtolava varmistaa sen, etteivät roskat pääse leviämään ympäristöön.

Kuljetus Kujala & Muuri on ympäristöystävällinen kumppani vaihtolavojen toimittamiseen ja tyhjentämiseen Kotkassa ja Kymenlaaksossa. Tarvittaessa vastaamme myös vaihtolavan tyhjennyksestä kattavien kuljetuspalveluidemme ansiosta. Tutustu myös kuljetuspalveluihimme!

Hätäpuhelin

0440 585 252