Palvelut viherrakentamisesta järeään maansiirtoon Kotkassa

Kuljetus Kujala & Muuri on maanrakennuksen ammattilainen, joka on käytettävissäsi monipuolisissa rakennusprojekteissa, viherrakennustöissä ja infrastruktuurin kaivuutöissä Kotkan alueella ja kaikkialla Helsingistä Kouvolaan.

Maanrakennuspalveluihimme kuuluvat alan perustöiden lisäksi myös talojen salaojitukset, maisemoinnit, asfaltin purut ja pilaantuneen maa-alueiden poistot. Kuljetuspalvelumme hoitaa myös pilaantuneen maa-aineksen kuljettamisen pois. Pilaantunut maa on ympäristö- ja terveysriski, jonka ihminen on yleensä aiheuttanut itse päästämällä maahan haitallisia aineita. Joskus pilaantunut maa voi olla vain konkreettinen viihtyvyyshaitta.

Viherrakentamista Kotkan seudulla

Koska arvostamme kaunista ja hyvinvoivaa ympäristöä, tarjoamme myös viherrakentamisen palveluita. Ammattilaisena Kuljetus Kujala & Muuri huomioi viherrakentamisessa sekä asumisviihtyvyyden ja pihan toiminnallisuuden että rakennustekniset vaatimukset ja luvat.

Viherrakentaminen osa ekologista rakentamista, joka kasvattaa suosiotaan. Kuljetus Kujala & Muurin valintasi, kun kaipaat toimijaa, joka ymmärtää kestävän kehityksen vaatimukset ja joka on sitoutunut noudattamaan ekologisia periaatteita työssään. Hoidamme viherrakentamisessa niin ympäristön suunnittelun kuin vaativat konetyöt ja maa-aineksen käsittelyn.

Ota yhteyttä »

Yhteistyökumppani Etelä-Suomen tieverkoston saneerauksiin

Kuljetus Kujala & Muuri edesauttaa maanrakennuspalveluillaan myös toimivan infrastruktuurin rakentamista. Olemme erikoistuneet infrastruktuurin kaivuutöihin, kuten teiden rakentamisee ja maisemointiin liittyviin töihin. Poistamme myös asfaltit nopeasti ja ammattitaitoisesti uusien tieltä.

Maanrakennuksen ammattilaisina huomioimme työssämme aina kohteemme maaperän ja etsimme sille sopivat ratkaisut ja kaluston. Työmme tavoite on luoda terveitä tontteja, kestäviä alustoja yhteiskunnan toiminnoille ja kauniita ympäristöjä jokapäiväisille käyttökohteille.

Kuljetus Kujala & Muuri suorittaa kaikki maanrakennustyöt tarkkuudella ja vankalla ammattitaidolla sekä ensiluokkaisella ja nykyaikaisella kalustolla. Hoidamme puolestasi kalustollamme myös kuormien purut ja lastaukset.

Työskentelemme kattavasti Helsingin ja Kouvolan välissä. Maanrakennuksen ammattilaiset pitävät sinut aina ajan tasalla projektin etenemisestä ja luottavat unohtumattoman asiakaskokemuksen luomiseen.

Jos mielessäsi on kauempana sijaitseva projekti, kysy tarjousta myös siitä soittamalla numeroon 044 0585 252 tai jätä meille viesti yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä »

Hätäpuhelin

0440 585 252