Taloudellisesti kestäviä kuljetuksia ympäristön parhaaksi

Kuljetus Kujala & Muuri toteuttaa kuljetuspalvelut taloudellisesti ja tehokkaasti monipuolisella kalustolla. Räätälöimme palvelut aina asiakkaan toiveiden mukaisesti monipuolisesta palveluvalikoimastamme, joka on saatavilla aina pääkaupunkiseudulta Helsingistä Kotkan alueelle Kymenlaaksoon ja tarvittaessa Etelä-Karjalaan.

Kuljetuspalvelumme keskittyvät kaupunkien ja taajamien alueella tapahtuvaan kappaletavaran ja maa-aineksen kuljettamiseen sekä jakelu- ja muuttokuljetuksiin. Tehokkaalla maansiirtokalustolla Kuljetus Kujala & Muuri suorittaa vaivatta myös raskaan maa-aineksen kuljetukset.

Pitkäaikaiset kuljetussopimukset Kotkan seudulla

Uskomme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, sillä tunnemme työmme laadun. Kuljetus Kujala & Muurin palvelut ovat saatavilla säännöllisistä sopimuksista kertakuljetuksiin Kotkassa ja Kymenlaaksossa. Pidempiaikaiset ja toistuvat kuljetuspalvelut hoituvat aina kätevästi kuljetussopimuksella. Suosituimpia sopimuspalveluitamme ovat lähetti- ja kuriiripalvelut, jotka hoidamme tunnetusti luotettavasti ja tehokkaasti.

Kuljetuspalveluissamme otamme huomioon myös sen, että usein kuljetuspalvelua tarvitsee silloin, kun kyse on suuren tavaran, koneen tai huonekalun siirtämisestä paikasta toiseen.

Kevyt kuljetuskalustomme on ketterä, mutta se soveltuu erinomaisesti myös hankaliin ympäristöihin ja rajallisiin tiloihin. Siksi olemmekin tottuneet toimimaan kaupunkiympäristössä.

Kappaletavaraliikennöintiä toteutamme pääsääntöisesti Kymenlaakson alueella ja muuaalla Etelä-Suomessa sekä Etelä-Karjalan alueella.

Kuljetamme nopealla aikataululla pihaasi tai yrityksesi käyttöön muun muassa työmaille vaihtolavat.

Pilaantuneen maan kuljetukset kätevästi pääkaupunkiseudulta Kymenlaaksoon

Kuljetus Kujala & Muuri on erikoistunut pilaantuneen maan kuljetuksiin, niin sanottuihin PIMA-kuljetuksiin. Olemme käytettävissäsi pääkaupunkiseudulta Helsingin alueelta Kotkaan ja muualle Kymenlaaksoon.

Miksi pilaantunut maa kannattaa poistaa nopeasti?

Jos maa-alue pääsee pilaantumaan, on siihen syynä yleisemmin ihmisen toiminta, jonka vuoksi maahan on joutunut haitallisia aineita. Pilaantumista voi tapahtua esimerkiksi onnettomuuden aiheuttaman vuodon vuoksi tai pitkän ajan kulutuksen ja väärinkäytön aiheuttamana. On hyvä myös muistaa, että vuosikymmeniä sitten Suomessa haudattiin jätteitä maahan ymmärtämättä sen seurauksia ympäristölle.

Haitalliset aineet ovat riski sekä ympäristölle että ihmisen terveydelle, joten PIMA-kuljetuksen tilaamista ei kannata aikailla. Kuljetus Kujalan ja Muuri suorittaa pilaantuneen maan kuljetukset Etelä-Suomessa, pääkaupunkiseudulla, Helsingin alueella, Kotkassa ja muualla Kymenlaaksossa luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Tarvittaessa olemme paikalla myös nopealla aikataululla.

Kun pilaantunut maa on poistettu, korvataan se uudella, terveellä maa-aineksella. Kuljetus Kujala & Muuri suorittaa myös maansiirtotyöt, joten teemme mielellämme myös niistä kilpailukykyisen tarjouksen.

Ota yhteyttä »

Maa-ainesten ajot Kotkassa ja Kymenlaaksossa

Käytämme maansiirtokuljetuksissa maansiirtoautoja, jotka vastaavat ominaisuuksiltaan yleisimpiä käyttöolosuhteita. Telivetoiset autot ja monipuolinen varustelu mahdollistavat niiden käytön kattavasti monipuolisissa urakkatöissä ja projekteissa. Talvella maansiirtoautot ovat todellisessa hyötykäytössä lumenkuljetuskalustona.

Jos tonttisi on jo terve, voit silti hyödyntää pihallasi maansiirto- ja kuljetuspalveluitamme kaikkialla Kotkan seudulla. Ajamme pois murskeet, mullat ja muut maa-ainekset kuorma-tai kasettiautolla.

Monipuoliset kuljetuspalvelut myös pikana

Kuljetus Kujala & Muuri on luotettava ja ekologisia periaatteita noudattava kuljetuskumppani myös nopeisiin kuljetuksiin joko kertapalveluna tai pidempiaikaisella sopimuksella.

Raskaan kuljetuskalustomme otamme käyttöön suurissa kuljetuksissa, esimerkiksi kappaletavaroissa, ja olemmekin kokeneita koneiden ja laitteiden siirtokuljettajia. Kuljetus Kujala & Muurin käytössä on myös täysperävaunu.

Arvostamme asiakkaidemme aikaa, joten suoritamme työn aina sovittua aikataulua noudattaen ja jopa aikaasi säästäen.

Vastaamme ammattitaitoisesti pikarahdeista ja -kuljetuksista niin yksityishenkilöille kuin yrityksille. Kysy lisää säännöllisesti lähetti- ja kuriiripalvelusta soittamalla numeroon 044 0585 252 tai ottamalla yhteyttä kotisivujemme lomakkeella.

Ota yhteyttä »

Hätäpuhelin

0440 585 252