Helpota arkeasi – Lumityöt Kotkan seudulla

Tervetuloa, valkea maa: Kuljetus Kujala & Muurilta auraukset ja lumen poisajot kertaluonteisesti tai sopimuksen mukaan, tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Niin kaunis kuin luminen maisema onkin, se voi tuottaa myös päänvaivaa. Muistatko sen tunteen, kun yöllä on pyryttänyt kunnolla, auto pitäisi kaivaa pimeässä kinoksen alta ja sen jälkeen vielä raivata ratsullemme kulku-ura, tai kun työpäivän jälkeen sohva kutsuu huomattavasti enemmän kuin lumikola? 

Kun haluat helpottaa arkeasi ja pitää piha-alueen siistinä talvellakin, meillä on sinulle ratkaisu. Kuljetus Kujala & Muuri hoitaa koneelliset lumityöt Kotkassa tehokkaan kalustomme avulla. Palvelemme luotettavasti kotitalouksia, taloyhtiöitä, yrityksiä sekä julkishallintoa.  

Lumityöt ylläpitävät kiinteistön kuntoa ja viihtyvyyttä

Kulkemisen mahdollistamisen lisäksi talvikunnossapito vaikuttaa myös suoraan kiinteistön arvoon. Suuret, sulavat lumimassat voivat rasittaa salaojia tarpeettomasti, ja jos salaojitus on puutteellinen tai tukossa, kosteusvaurion riski on todellinen.   

Erityisesti tiuhempaan rakennetuilla alueilla lumet kasautuvat lähelle kiinteistöjä, ja ne koostuvat sekä auratusta että katoilta putoavasta lumimassasta. Lumen poisvienti aina tarvittaessa on tällöin järkevä vaihtoehto. Teemme lumen poisajoa kaikista kohteista.

Sopiva palvelukokonaisuus tarpeidesi mukaan

Kujala & Muuri palvelee monipuolisesti ja joustavasti niin lumenajossa kuin aurauksessakin. Voit tilata meiltä yksittäisen urakan tai voimme laatia varman palvelusopimuksen – ihan miten sinulle parhaiten sopii. Valittuasi meidät voit luottaa siihen, että taiomme lumet pois säässä kuin säässä! 

Ota yhteyttä »

Lumenajo ja auraus taloyhtiöille ja yrityksille

Varmista esteetön kulku asiakkaille, työntekijöille sekä taloyhtiön asukkaille talvisinkin: avaamme pihat ja kuljetamme lumen pois. 

Lumenajolla varmistetaan, etteivät lumikasat vie turhaan tilaa esimerkiksi parkkipaikoilta eivätkä sulaessaan aiheuta ongelmia kiinteistön rakenteisiin. Aurauskalustomme soveltuu erityisesti pienempien taloyhtiöiden tarpeisiin.

Palvelemme kertaluonteisesti tai säännöllisesti sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä, niin valitaan teille sopiva ratkaisu!

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Hätäpuhelin

0440 585 252