Laadukas kalusto takaa tehokkaan työn

Kuljetus Kujala & Muuri on täyden palvelun kuljetusyritys, joka luottaa työssään ympäristön kunnioittamiseen ja siten myös laadukkaisiin ja kestäviin välineisiin, koneisiin ja ajoneuvoihin.

Kerromme mielellämme sekä toimintaperiaatteistamme että kalustostamme. Jos et löydä projektiisi sopivaa konetta tai ajoneuvoa, kerro meille siitä, niin niin olemma parhaalla mahdollisella tavalla avuksi. Hyödynnämme työssämme yhteistyökumppaneitamme, joten jätä meille yhteydenottopyyntö, niin pääsemme alkuun juuri sinun auttamisessasi.

Kuljetus Kujala & Muurin kalusto

  • Kasettiauto
  • Kaivinkone 3,5 t
  • Pyöräkuormaaja
  • Pyöräalustainen kaivinkone 15 t
  • Koukkuvaihtolava-auto
  • Lumenkuormaus- ja poisajokalusto
  • Kolmiakselinen vaihtolavanosturiauto 26 tm

Kasettiauto sopii erinomaisesti pilaantuneen maan, sepelin, soran, betonin purkujätteen ja monenlaisen muun painavan materiaalin käsittelemiseen ja siirtämiseen. Kuljetus Kujala & Muuri hyödyntää kasettiautoa erityisesti PIMA-kuljetuksissa ja maanrakennuksessa.

Kaivinkoneemme 3,5 t soveltuu erinomaisesti pieniin rakennuskohteisiin. Koneessa on tiltti,  ja siihen on saatavilla myös erilaisia kauhoja, jotka tekevät siitä Kujala & Muurin entistä monipuolisemman maanrakennuskumppanin.

Käytämme työssämme pyöräkuormaajaa 3 t. Kujala & Muurin pyöräkuormaajassa on kauha, trukkipiikit, aura ja hiekotin. Se soveltuu erinomaisesti pieneen maansiirtoon, maankantoon, lumitöihin, pihaurakointiin ja jopa auton kuorman purkamiseen. Toisessa pyöräkuormaajassamme 13 t on kauha sekä trukkipiikit. Se soveltuu siten hyvin maa-aineksen lastaamiseen ja kuormien purkuun.

Pyöräalustaisessa kaivinkoneessamme 15 t on tiltti sekä erilaisia kauhoja, ja se on soveltuva monipuoliseen maanrakennukseen.

Ota yhteyttä »

Koukkuvaihtolava-auto Kotkassa yrityksille ja kotitalouksille

Kujala & Muurin kalustoon kuuluu myös koukkuvaihtolava-auto, joka hoitaa yksityisten ja yritysten vaihtolavapalvelut. Neliakselista ja telivetoista vaihtolava-autoa voidaan käyttää yhdessä viisiakselisen perävaunun kanssa, ja se sopii myös yhdistelmäkäyttöön. Koukkulava-autoamme voi ajaa yhdistelmänä 75 tonniin asti.

Kolmiakselinen vaihtolava-automme nosturilla osallistuu niin ikään vaihtolavapalveluihimme ja kevyisiin nosturikuljetuksiin. Kujala & Muuri hoitaa kolmiakselisella vaihtolava-autolla myös vaijerivaihtolavojen tyhjennyksen ja kuljetuksen.

Kuljetus Kujala & Muuri on valintasi, kun haluat ympäristöystävällisin periaattein toimivan, tehokkaan kuljetus- ja maanrakennuspalvelun, joka suorittaa työn kestävillä koneilla.

Hätäpuhelin

0440 585 252