Kestävän kiertotalouden ammattilainen

Kuljetus Kujala & Muuri on hyötyjätteen keräämiseen ja kierrättämisen ammattilainen, joka auttaa sinua myös tietoturva- ja arkistomateriaalin hävittämisessä. 

Kuljetus Kujala & Muuri tarjoaa asiakkaillee kattavat ympäristöpalvelut. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee kaikissa ympäristöhuollon palveluissa modernin yhteiskunnan tarpeet huomioiden. Toimialueemme kattaa Kotkan seudun ja lähialueet Kymenlaaksossa.

Ympäristöpalveluidemme ydinajatus on kerätä ja kierrättää hyötyjäte oikeaan osoitteeseen, jolloin huolehdimme osaltamme uusioraaka-aineiden ja uusiomateriaalien saamisesta yritysten ja teollisuuden tarpeisiin. Hyötyjätteen keräämisen kulut ovat yleensä pienemmät kuin kaatopaikalle päätyvän jätteen aiheuttamat kulut. Tavallisinta hyötyjätettä ovat paperi, pahvi, kartonki, lasi ja metalli. Myös kuljettamamme maa-aines, rakennus- ja purkujäte ovat hyötyjätettä.

Hyötyjätteenkeräysjärjestelmät Kotkaan

Kuljetus Kujala & Muuri myy asiakkailleen myös laadukkaat hyötyjätteenkeräysjärjestelmät Kotkan seudulla. Ympäristöpalvelumme kulmakivi onkin kaupunkien ja taajamien alueilla tapahtuva kartongin, pienmetallien, paperin ja lasin kerääminen sekä toimittaminen jatkokäsittelyyn. Lisäksi välitämme kiinteistöille aina välineet kaiken hyötyjätteen keräämiseen.

Myymme hyötyjätteen varastointivälineet ja -järjestelmät kilpailukykyiseen hintaan ja toimitamme kerätyn jätteen tarkoituksenmukaiseen käsittelypisteeseen, sillä tiedämme, että kun ympäristö voi hyvin, myös sen ihmiset hengittävät vapaammin.

Kuljetus Kujala & Muuri solmii mielellään kanssasi myös jätehuoltosopimuksen kartongin, pahvin, paperin, metallin ja pienmetallin keräyksestä.

Vaikka työ- ja kotiympäristömme taltioituu yhä kiinteämmin teknologisiin välineisiin, tuottavat taloudet ja yritykset edelleen paljon fyysistä arkisto- ja tietoturvamateriaalia. Kuljetus Kujala & Muuri kerää ja hävittää asianmukaisesti ja luotettavasti materiaalit.

Huomaamatonta työtä ympäristön parhaaksi

Kuljetamme kaiken ympäristön hyötyjätteen aina ajan tasalla olevalla, aikaa kestävällä kalustolla.

Kujala & Muuri käyttää ympäristöpalveluissaan kaupunkiliikennöintiin mitoitettuja ajoneuvoja, jotka mahtuvat ahtaillekin pihoille. Uudenaikaisen teknologian ansiosta autot ovat hiljaisia, mikä tekee myös työstä huomaamatonta. Toimimme ympäristön hyväksi jälkiä jättämättä, mutta uskomme, että palvelumme ansiosta työnjälkemme näkyy lopulta – kestävänä ja hyvinvoivana ympäristönä.

Ota yhteyttä »

Ympäristöpalvelut hyödyntävät vaihtolavoja

Oleellinen osa monipuolista ympäristöpalveluamme ovat myös vaihtolavat, joita Kujala & Muuri tarjoaa monessa koko luokassa kaikkialla Kotkan seudulla. Tarjoamme sekä vaihtolavoja että varastokontteja lyhyelle ajalle tai pitkäaikaiseen käyttöön.

Autamme sinua valitsemaan oikeanlaisen vaihtolavan, olipa kyse sitten viherjätteestä, rakennustyömaan jätteestä tai talkoiden päätteeksi syntyneestä sekajätteestä. Me tuomme paikalle lavan, viemme sen pois ja hoidamme hyötyjätteen oikeaan osoitteeseen.

Jäteastioiden pesu

Pesemme jäteastioita Kotkassa keväisin ja syksyisin. Syyspesun ajankohtamme lähestyy - ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

 

Hätäpuhelin

0440 585 252