Muutot lähelle ja kauas Kotkasta kaikkialle Suomeen

Kun on aika pakata elämä laatikoihin ja aloittaa uudestaan, on muuttopalvelu tehokas ratkaisu tavaroiden siirtämiseen. Kuljetus Kujala & Muuri siirtää suuretkin tavarat turvallisesti perille ja varmistaa, että laatikot löytävät perille sovittuna ajankohtana Kotkan seudulla.

Kuljetus Kujala & Muuri hikoilee puolestasi kokonaisvaltaisen muuton ja ahkeroi kanssasi myös silloin, kun yrityksesi vaihtaa sijaintiaan. Muuttopalvelumme päätoimialue on Kotka ja lähialueet Kymenlaaksossa.

Muuttoautomme paahtaa kaikkialle Suomeen, jos muutto alkaa, tai päättyy Kymenlaaksoon. Vaikka emme toivoisi teiden vievän pois merellisestä kotikaupungistamme, ei määränpäällä ole väliä, jos muutto alkaa tai päättyy Kotkaan tai Kymenlaaksoon!

Yksilöllistä ja organisoitua muuttopalvelua Kotkan, Kymenlaakson ja koko Suomen alueella!

Pitkä kokemuksemme on tehnyt meistä tarkkoja, varovaisia ja ripeitä muuttajia, jotka ovat myös organisoinnin ammattilaisia. Siksi tiedämme, että muuttaminen vie aikaa ja lohkaisee sievoisen palan arjesta. Ulkoistamalla muuton ammattilaiselle järjestää uuden alun elämään ilman hikikarpaloita otsalla ja varmistaa halutun muuttoaikataulun toteutumisen.

Kuljetus Kujala & Muuri räätälöi aina yksilöllisen tarjouksen muuttopalveluun selvittämällä tavaramäärän, suurten huonekalujen koon ja muuttavien ihmisten määrän. Muuton hintaan vaikuttaa myös muuttomatkan pituus ja muuttoon liittyvien kiinteistöjen tyyppi.

Muuttopalvelu on erinomainen vaihtoehto silloin, kun tavarakuorma on suuri, mutta Kujala & Muuri on paikalla myös, jos kaipaat ahkeroivia käsiä pieneenkin siirtymään. Muuttopalvelu säästää aikaa ja vaivaa ja maksaa tarjoamallaan vapaa-ajalla ja turvallisuudella itsensä takaisin.

Ota yhteyttä »

Muutot nopeasti myös yrityksille

Aina muuttoa ei voi ennakoida yhtä paljon kuin toivoisi. Kuljetus Kujala & Muuri muuttaa sinut tai pienyrityksesi myös nopealla aikataululla. Ethän siis epäröi kysyä tarjousta!

Suoritamme muuttopalvelun kuorma-autolla. Muuttoautomme pituus on reilut 6 metriä, leveys 2,4 metriä ja korkeus 2,4 metriä. Kuorma-auto sisältää perälautanostimen. Jos et ole varma, soveltuuko muuttoauto tarpeisiisi, kerromme ehdottomasti lisää.

Kuljetus Kujala & Muurin muuttopalvelu on ekologisen muuttajan valinta. Olemme sitoutuneet noudattamaan vihreitä arvoja ja edistämään kestävää kehitystä.

Hätäpuhelin

0440 585 252